miércoles, 24 de septiembre de 2008

Carlos David Perales Foto i Curriculum


Carlos D. Perales (1979) cursa estudis superiors de piano, composició i direcció d’orquestra als Conservatoris Superiors de Música 'Manuel Castillo' de Sevilla i 'Joaquín Rodrigo' de València.
El 1999 és becat per la Junta de Andalucía per a realitzar estudis de direcció i composició a la Universität für Musik und darstellende Kunst de Viena (Àustria) amb Leopold Hager.
Dirigeix la 'Pro-Arte SO', 'Ensemble Artistique' a Viena, 'Kammerorchester' a Linz (Austria), així com diverses ensembles de la Universitat de Música, on simultàniament s’estrenen obres pròpies. Es invitat com a compositor i director per l’ambaixada espanyola a Àustria i Eslovènia, NUS Ochestra i CFA a Singapur.
A Espanya és invitat a Madrid, Aragó, Andalusia, País Basc, Comunitat Valenciana. Com a compositor té un catàleg d’obres que abasten des del gènere solista fins l’òpera de gran format. Va obtenir el Premio de las Artes de l’Instituto Andaluz de la Juventud (2003).
Compositor resident del IDM Lab - ECE a Singapur (2006). Premio Investigació ACM SIGCHI (Singapur). Les seves obres s’han presentat en Festivals com CFA (Singapur), Bourges (França), IDKA (Suècia), Festival Internacional de la Imagen (Colòmbia), i als Festivals espanyols com Punto de Encuentro,
Sinkro, Zeppelin,
València.